Graffiti Kinderfeestje

Graffiti kinderfeestje Amsterdam!

Over ons (team Graffitifun: personal-artist)

Wij zijn wij?

Ervaren en enthousiaste graffiti spuiters en entertainers... dat zijn wij! Al jaren geven wij met veel plezier graffiti workshops aan particulieren, bedrijven, evenementen, scholen, BSO's en instellingen. Door onze hoge kwaliteit tegen lage prijzen zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste graffiti workshop aanbieders in Europa.
Als echte graffiti artiesten van de straat hebben wij ons werk hier ook van kunnen maken: hoe tof is dat? 

Graffiti kinderfeestjes zijn onze specialiteit, wij hebben al jaren ervaring met de jeugd ook met moeilijk opvoedbare kinderen, autisme en diverse andere instellingen! Ook doen wij veel graffiti bedrijfsuitjes, school- tenniskampen en bijvoorbeeld lessenreeksen op diverse scholen, (jeugd)instelling en evenementen. 

Graffitifun voor iedereen!

Daarnaast zijn de graffiti workshops ook onze grote hobby en passie, hierdoor bieden wij dit enthousiast aan. Een groot voordeel hiervan is ook dat onze workshops en feestjes nergens anders zo uitgebreid te vinden is tegen aantrekkelijke prijzen. 
Ons team vangt elkaar altijd om onder welke omstandigheden ook, de workshop feestjes gaan dus ten alle tijde door! Nooit zorgen dus voor een afzegging, hierdoor onderscheiden wij ons nog meer van alle collega concurrenten op de markt!

Wij hebben veel ervaring ook met diverse jeugdinstellingen en speciale evenementen. Hierdoor weten wij om te gaan met diverse personen en kinderen al meer dan 15 jaar ervaring. 

Interesse om ons team te komen versterken? Wij bieden een leuke team waarin veel te leren valt! Ook kom je in contact met diverse grote klanten en bedrijven. Ook social media hulp en google expertise op marketing gebied kunnen wij altijd goed gebruiken!

Neem gerust contact op t.a.v. Michel Steers. 

Graffitifun voor de tofste, meeste exclusieve en de uitgebreidste graffiti kinderfeestjes!!