Graffiti Kinderfeestje

Graffiti kinderfeestje Amsterdam!

Graffiti kinderfeestje Amsterdam en Utrecht Graffitifun!

Graffiti kinderfeestje vieren?  Wij bieden de tofste en meest exclusieve graffiti feestjes in Amsterdam en Utrecht. En door heel Nederland en de Benelux!
Kom naar onze tofste graffiti locaties maar te vinden in Nederland: Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam of Utrecht voor je coolste en tofste feestje ooit met al je vrienden! Maar ook in Rotterdam, Zaandam, Eindhoven, Haarlem en Antwerpen zijn wij heel actief!

Graffitifun is gespecialiseerd in graffiti workshops en graffiti kinderfeestjes. Wij bieden het uitgebreidste graffiti feestje maar te vinden in Nederland en zijn met een grote voorsprong de nummer 1 marktleider op dit gebied! 
Graffiti feestjes zijn onze specialisme en hebben ons programma compleet aangepast voor de kids!  In verband met onze hobby erbij ook nergens anders zo enthousiast, uitgebreid en aantrekkelijk te vinden!! Dit is ook wel te zien aan al onze vele tofste feestjes reviews op google en social media!

Vier je kinderfeestje graffiti of graffiti workshop bij ons in Amsterdam, Utrecht, Nieuw-Vennep, Haarlem, Rotterdam of op onze andere locaties door heel Nederland of zelfs in de Benelux en EU. Check onze unieke graffiti locaties Hall of Fame Amsterdam en Hall of Fame Utrecht!
Ook bieden wij unieke graffiti workshops voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en iedereen anders!
Wij zijn gericht op unieke, uitgebreide en aantrekkelijke graffiti workshops, maar onze kracht zit hem echt in onze unieke en coole creatieve kinderpartijtjes! Graffiti workshop kinderen! Met onze jarenlange ervaren bieden wij 1 van de tofste en stoerste kinderfeestjes van dit moment! Graffitifun en onze kinderfeestjes zijn een bekende naam op de commerciële markt.  Wij zijn CJP Partner (cultuurpas). 


Graffiti kinderfeestje Amsterdam, graffiti feestje Amsterdam en Utrecht: aanraders!

Graffiti kinderfeestje Amsterdam is een unieke feestje op een unieke in indrukwekkend graffiti locatie. Even als Utrecht en Nieuwegein zijn dit leuke en exclusieve graffiti locaties bij ons. Graffitifun bestaat uit een ervaren team van de leukste graffiti artiesten, entertainers en begeleiders. Door onze jarenlange ervaring en enthousiastheid weten wij elke deelnemer te vermaken met onze unieke graffiti workshops. Wij bieden een hoog kwaliteit workshop programma tegen aantrekkelijke prijzen. 
Graffiti workshop kinderfeestje!

Neem al je vriendjes mee voor deze exclusieve kinderfeestjes Graffitifun bij ons. Door dit toffe feestje zal de jarige altijd de stoerste zijn! Graffiti workshops kinderen is echt ons ding, wij bieden hierdoor exclusieve en leuke workshops. De kids vinden dit helemaal geweldig en krijgen hun eigen graffiti paneel als aandenken mee naar huis! 

Verkozen tot beste graffiti workshop aanbieder in de Benelux!
Beste keus graffiti feestje! Wij zijn zelfs diverse malen uitgeroepen tot tofste feestje van het jaar op RTVUtrecht. 

Klik voor onze officiële websites van Graffitifun of Personal-Artist


Onze graffiti feestjes worden vaak gezien als tofste feestje ooit!

Je tofste kinderfeestje vier je bij ons in Amsterdam of één van de andere locaties door heel het land. Maak met je vriendjes samen met een echte graffiti leraar je eigen paneel. Onder begeleiding kun je namelijk de vetste graffiti kunstwerken maken. En wat je dacht van onze afsluiter? Een rondleiding bij meer dan 1000meter aan graffiti muren en een individuele Graffitifun graffiti certificaat per kind!!

Onze Graffitifun graffiti artiesten is een enthousiast jong team van ervaren begeleiders. Bij elk feestje en workshop is het mogelijk om begeleidt te worden door meerdere privé artiesten. Veel begeleiding voor leuke prijzen. Ook lopen de ouders gratis mee!!

Hoe is Graffitifun uitgegroeit tot een groot team van meer dan 32 graffiti artiesten op diverse locaties?
Lees meer over ons.

Wij kenmerken ons door een uitgebreid enthousiast programma te bieden tegen leuke en scherpe prijzen voor onze klanten. Onze prijs/kwaliteit verhouding ligt namelijk erg hoog. Dit is onze grootste reden tot succes!
Ook proberen wij ons steeds te vernieuwen zodat ons aanbod van graffiti workshops uniek blijft op de markt. Graffiti kinderfeestjes is onze specialiteit, hierop zijn ook grotendeels onze artiesten en workshops op ingesteld. Zo bieden wij niet alleen een tof partijtje voor iedereen, maar houden wij ook de kids van de straat en leren ze respect te hebben. 
Waar onze klanten ook veel waarde aan hechten is betrouwbaarheid. De klanten mogen altijd achteraf betalen naar het werkelijke aantal deelnemers. Dit geeft een vertrouwd gevoel en weten zij zeker dat ze betalen als de dienst ook daadwerkelijk aangeboden wordt. 
Maar dat is nog niet alles! Ons team vangt elkaar op en ook hebben wij unieke locaties. Dus onder welke omstandigheden ook, de gereserveerde workshop gaan altijd door!

Like, deel en volg ons ook op social media en maak kans om een kinderpartijtje graffiti of graffiti muurschildering kinderkamer te winnen! Natuurlijk kun je ons ook volgen op onze zakelijke Linkedin. 
Op internet o.a. google, instagram, facebook en andere sites etc. zijn veel reviews te lezen van tevreden klanten.

Wij als graffiti artiesten vinden dat je respect moet hebben voor andermans spullen. Daarom vertellen wij dit ook na elke workshop en wat de consequenties kunnen zijn. Een echte graffiti artiest heeft dus respect! 

Kijk dus niet verder en neem snel contact met ons op! 


Graffiti workshop kinderen

Onze workshops zijn in overleg en worden op afspraak gemaakt. Op diverse data en tijden hebben wij ook leuke extra hoge kortingen. Deze data zijn op aanvraag per mail. 

Kinderfeestje Graffitifun in Amsterdam en Utrecht is uniek en de leukste locaties voor kinderen!!

Door onze leuke workshops leren wij de jongere generatie van de straat te houden. Een kunstenaar heeft respect voor andersmans eigendom en zal daarom ook niet zomaar hierop graffiti spuiten.
Onze workshops zijn ook erg geschikt voor een ckv of schoolactiviteit.  

Voor korte vragen ook whatsapp mogelijk, onze feestjes kunnen overal gevierd worden: wij komen zelfs naar het buitenland!! Natuurlijk zijn op onze graffiti locaties de graffiti feestje veel unieker en exclusiever in verband met de toffe graffiti locaties. 

Ook hebben wij een 9/10 reviewscore klanten van vetste feestje ooit!!

Graffiti street art is in de loop van de jaren een populaire kunstvorm geworden, de scene werd voornamelijk bekend met de vele street artiesten en de opkomst van urban en hiphop. Door kunst kunnen diverse artiesten hun stijl uiten of een boodschap overbrengen. Ook doen graffiti artiesten dit door hun naam, logo of andere stijl op diverse objecten te plaatsen. 
Wij van Graffitifun vinden dat dit mag en moet kunnen, maar dan wel op de juiste plekken en plaatsen. De snelgroeiende kunstvorm is namelijk verreweg geen vandalisme en graffiti artiesten en kunstenaars hebben respect voor elkaar en objecten.  

Zowel jongens als meiden artiesten staan elke dag klaar in overleg om de kids een onvergetelijke dag te bezorgen!
Graffitifun Graffiti Kinderfeestjes voor iedereen! Kom dus snel naar ons toe in Amsterdam of Utrecht: check onze toffe Hall of Fame graffiti locaties. Nieuws Graffitifun


Terug naar overzicht

29-06-2024

Graffiti kinderfeestje boek je bij ons!

Met vele jaren ervaring met kinderfeestjes door de Benelux en vele blije kinderen ben je bij ons verzekerd van een geslaagd graffiti partijtje! Alle kids gaan blij weg en hebben een graffiti paneel als aandenken mee!Terug naar overzicht